FlaktveitIK

Bueskyting

Bueskyting

Velkommen til trening mandager kl. 19-21 (ved dårlig vær er vi inne i gymsalen på Breimyra skole på mandager), og torsdager (18-20) på grusbanen ved siden av flaktveithallen! Møt gjerne opp litt før, for å hjelpe å rigge. Informasjon vil bli annonsert på Facebook.  

Bueskyting er en idrett som passer til alle uansett alder eller fysisk styrke. Bueskyting er også en av de få idrettene hvor hele familien kan stille opp på en trening og lære noe nytt sammen. Vi ber om at barn under 12 år stiller med foreldre eller annen voksen person på de første treningene. Buene som brukes er kraftige og det er viktig at alle uansett alder etterkommer beskjeder gitt av skyteleder eller instruktører. 

Ta gjerne kontakt med leder for samlegruppen, Tonje Kolbjørnsen på 99471691, eller send oss en melding til facebooksiden vår (https://www.facebook.com/flaktveitbueskyting/) dersom du kunne tenke deg å være med oss på en trening. Vi har utstyr som du kan låne - og du trenger ikke kunne noe om bueskyting før du kommer. 

Flaktveit bueskyttere ble stiftet i 2013 og jobber målrettet mot å være en inkluderende og åpen gren. Her finner man en god blanding av hobbyskyttere og konkurranseskyttere. Velkommen!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift